+359 888 53 55 96

Барселона

12.11-16.11.24 в Бареселона – сърцето на Каталуния


12.11-16.11.24 в Бареселона – сърцето на Каталуния


1.ден:
Среща на летище София 2 ч. преди полета с представител на агенцията. Отпътуване с директен полет с авиокомапния Wizzair или Rayan air . Пристигане в Барселона . Отпътуване до хотелa с автобус или микробус. Настаняване в хотела. Нощувка.
2 ден:
Закуска. Пешеходен тур на Готическия квартал с местен екскурзовод на български език. ( включен в цената ). -Разходка по най- известната улица в Барселона – Ла Рамбла, която запова с най яркият символ там – паметника на Христофор Колумб с пристанището на града. Ла Рамбла е известна с с кафенета по тротоарите, улични артисти и продавачи на цветя. Посещение на катедралата Ла Сеу. Разходка из Бари Готик – стария готически квартал на Барселона, по тесните му улички се усеща духа на града.
Следобед – Тур „Саграда Фамилия“ – включен в цената, входната такса за катедралата се заплаща отделно и е пожелание ( 27 евро )
Туристичека обиколка и беседа отвън и вътре на символа на Барселона Саграда Фамилия с местен екскурзовод на български език. Препоръчваме на всички туристи да се включат в беседата вътре в Саграда Фамилия – ще видите и научите много интересни неща за Антонио Гауди и неговото творение. Катедралата е започната да се строи през 1882 г. и все още не е завършена. Нощувка.
3 ден:
Закуска. По желание: Панорамен тур с автобус на основните забележителности на Барселона с посещение на Парк Гюел с местен екскурзовод на български език (заплаща се допълнително )- около 4 часа.
Включва: автобусен транспорт и екскурзоводска програма с екскурзовод на български език – около 4 часа.Нощувка
Вечерта: По желание индивидулано посещение на фламенко шоу или една от най-високите кули в Испания- Торре Агбар – сградата е ярко осветена и особено привлекателна през нощта.
Нощувка
4 ден:
Свободен ден или по желание екскурзия до свещената планина на Каталуня и манастира Монтсерат. Това уникално място, само на около един час от Барселона, е известно с чудните си скални форми, природа и чист планински въздух. На височина около 700м. се намира и манастира на Монтсерат, известен със своята чудотворна статуя на Черната Мадона. Ще посетим фигурата, църквата и възможност за разходка в околностите на манастира.

Цена на екскурзията: 80 евро

Включва: транспорт с влак и туристическа програма с местен екскурзовод на български език + входна такса за манастира и посещение на Черната Мадона.
Вечерта възможност за самостоятелно посещение на Фонтан Мажика (Вълшебен фонтан). Той предлага невероятно представление от цвят,светлина и музика.
5 ден:
Закуска. Отпътуване за летището. Отпътуване за България. Цена на човек : 1190 лв
Цената включва:
· 4 нощувки със закуски в хотел ***.
· Самолетен билет София – Барселона – София с авиокомпания Wizz air или Rayan air
· водач от агенцията
· организиран транспорт с метро летище-хотел-летище.
· Пешеходен тур на Готическия квартал с местен екскурзовод на български език – паметника на Колумб, улица Ла Рамбла, малките улички на Готическия квартал, катедралата Ла Сеу и други.
· Тур „Саграда Фамилия“ – туристичека обиколка и беседа отвън и вътре на Саграда Фамилия с местен екскурзовод на български език ( без включена входна такса – 27 евро – заявява се и се заплаща предварително по желание )
· Малък ръчен багаж с размери до 40 x 30 x 20 см. ( раница или малка чанта )- взима се на борда. В ръния багаж не са позволени течности с разфасовки над 100 мл. ).
· Медицинска застраховка асистанс с покритие 5000 евро ( за лица от 66 до 75 г.- доплащане 5 лв, за лица от 76 до 80 г. – доплащане 10 лв., за лица над 80 г. – доплащане 15 лв. )
Цената не включва:

· Панорамен тур с автобус на основните забележителности в Барселона + посещение на Парк Гюел с местен екскурзовод на български език (заплаща се допълнително )- около 4 часа
· Организирана екскурзия с местен екскурзовод на български език до Монтсерат с включена входна такса и пътуване с влак ики с автобус в зависимост от броя хора – 80 евро при мин. 10 човека

· Слушалки за туровете – 3 евро за всяка обиколка (заплащат се на място ) · Градска / туристическа такса – заплаща се на рецепция на хотела – около 4 евро на човек на ден.
· Голям ръчен багаж ( взима се на борда ) до 10 кг и размери 55 х 40 х 23 см и приоритетно качване- цена между 100 и 140 лв. на човек. – потвърждава се допълнително.
· Чекиран багаж до 10 кг с размери до149 х 119 х 171 см. за авиокомпания Wizzair или с размери 55 х 40 х 20 см за авиокомпания Ryanair ( чекира се и отива в багажното отделение на самолета, разрешено поставяне на течности над 100 мл. ) – между 90 и 150 лв. в двете посоки. ( цена валидна в момента на резервация и се препотвърждава допълнително )
· Чекиран багаж до 20 кг. с размери до 149 х 119 х 171 см.– между 130 и 170 лв. на човек в двете посоки ( цена валидна в момента на резервация и се препотвърждава допълнително )
· Входни такси в тур.обекти по желание,
· Фламенко шоу – индивидулално посещение – ще ви дадем информация за възможностите..
· Разходи за градски транспорт ( карта за 10 пътувания – 11 евро )
· Конкретно място в самолета – цените са от 8 до 15 – 20 евро в посока в зависимост от авиокомпанията – точната цена се препотвърждава при заявка за резервация. Ако искате да сте гарантирано един до друг в самолета, трябва да си закупите конкретни места.
· Препоръчваме сключването на Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката За повече информация и цена се свържете с нас. ПРЕДЛАГАМЕ И ЗАСТРАХОВКА Отмяна на пътуване с покритие COVID – 19.
Забележка: Авиокомпанията не гарантира места в самолета едно до друго. За да си изберете конкретно място и да бъдете със сигурност един до друг с Вашия спъ

Изпрати запитване

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.