+359 888 53 55 96

СПА уикенд в Лутраки Позар

06.09-08.09.2024 и 21.09-23.09.24 – 3 дни / 2 нощувки

СПА уикенд в Лутраки Позар в хотел „Филоксения ” 3 * и водопадите на Едеса

Дата: 06.09 – 08.09.2024  и 21.09-23.09.24  3 дни / 2 нощувки

Тридневна екскурзия до SPA курорта Лутраки Позар – удивително красиво място в подножието на планината Каймакчалан, известно с лечебните си горещи извори.

Лечебните води от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса, истински феномен.Това място го наричат “Градините на РАЯ”, а лечебните води на реката – благословени. Възможност за денонощно къпане в басейните на открито:в коритото на самата река или в закритите басейни на специално изградения за целта – СПА център

1-ви ден София – Eдеса – Лутраки Позар

Отпътуване от София  в 7,00 ч ; от Сандански в 9,30 ч ; по маршрут Солун- Едеса.Посещение на едно от приказните места,водопадите на Едеса. Свободно време за снимки или по интереси. Продължавене към курорта Лутраки Позар и настаняване в хотел “Филоксения  ” 3  *. Свободно време.Нощувка.  

2-ри ден

Закуска в ресторната на хотела.  Свободно време за ползване на естествените извори в курорта.В СПА курортното селище, което днес привлича множество туристи със своите студени и топли минерални извори. Днес минералните извори по естествен път са образували красив басейн, а до него е разположен и СПА център с още 4 басейна, които са на разположение на туристите. Връщане в хотела.

Свободно време. Нощувка.

3-ти ден Лутраки Позар – Сандански София    

Закуска в ресторната на хотела. Свободно време. Отпътуване за България  и пристигане вечерта.

Цена : от 290 лв. с тръгване от София и Сандански

     Цената включва :

*Транспорт с лицензиран  автобус

*2 нощувки със закуска в хотел “Филоксения ”3* 

*Посещение на водопадите на Едеса

*медицинска застраховка за целия престой ;

*пътни и магистрални такси

Цената не включва

вечери в хотела – 60лв за 2 вечери                                                                                                                                         *Входни такси

Изпрати запитване

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.