+359 888 53 55 96

All Inclusive в Сенегал

С полет от Мадрид в датите 29.06-06.07.2024

Пакетните цени включват:

7 нощувки на All inclusive в хотел Riu Baobab*

Самолетен билет Мадрид – Сенегал – Мадрид
Летищни такси
7 нощувки на база All inclusive в избрания хотел
трансфер летище – хотел – летище
медицинска застраховка за 10000 евро с покритие за COVID лечение
Пакетните цени не включват:

самолетен билет София – Мадрид- София
Екскурзии на място : Национален парк Бандия, Розовите езера и др
Разходи по личен характер
Вид транспорт: самолет

1189 euro

Необходими документи:

Задграничен паспорт – валиден 6 месеца от датата на заминаване За деца под 18г., пътуващи без родители – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Условия за записване:

✅депозит при записване : 50 % от стойността на пътуването

✅доплащане : 35 дни преди заминаване

Анулации и неустойки:

✅от 1 ви да 35 ден преди резервацията – ткса резервация 70 евро

✅35 дни преди заминаване : 100 %

Допълнителни екскурзии:

Полудневно сафари в националната гора Bandia от Salt or Someone – 80 евро / продължителност 4 часа с включени такси и вземане и връщане от/ до хотелът ви

На тази обиколка ще се насладете на сафари с експерт по африканската фауна в Национален парк Бандия, с нейните баобабови дървета от 500 акра и дървета от акация. Ще се возите с 4WD открито превозно средство, наблюдавайки западноафрикански бозайници и влечуги – маймуни, антилопи, брадавици, жирафи, носорози, крокодили, костенурки и игуани.

Полудневна обиколка на Джоал-Фадиут от Салт или от Сомеоне – 43 евро /

продължителност 4 часа с включени такси и вземане и връщане от/ до хотелът ви

Първият президент на Република Сенегал е роден в Джоал-Фадиут и е най-голямото занаятчийско пристанище в Сенегал. Ще имате възможността да посетите този емблематичен град, преди да продължите към Фадиут, село в планина от раковини, свързано с Джоал с много интересен дървен мост.

Вечерна обиколка на село Буш в Сенегал с барбекю от Сали или Сомоне – 56 евро

продължителност 3 часа с включени такси и вземане и връщане от/ до хотелът ви

На залезът ще отидете до до село Буш, където ви очаква местните жители. Там ще ви посрещнат с традиционна агнешка скара, поднесена с вино и местен сок. Придружени от барабани и танцуващи жени, ще бъдете поканени на големия селски площад, където ще е организирано голямото парти.

Целодневна обиколка на остров Горе и Розовото езеро от Салт или от Сомеоне – 73 евро

Лодка ще ви отведе до остров Горе за 20 минути . Там ще посетите Форт д’Естре, където се помещават Историческият музей и Музеят Къщата на робите. Освен това имате възможност да се разходите из скалата на острова, където се паметника на Мемориала на Горе Алмадис. Разходете се из очарователните алеи с къщи датиращи от колониалната епоха. Обяд на острова. Връщане в Дакар и отпътуване до Розовото езеро. Между дюните и океана соленото езеро ще ви заслепи с постоянно променящите се розово -лилави тонове. След обиколка на езерото, ще посетите село Peulh и ще спрете при производителите на сол. Следва време за незабравимо потапяне в соленоводното езеро, където ще плувате като тапа: усещанията са гарантирани! Планирано е изплакване

Изпрати запитване

Google reCaptcha: Невалиден ключ на сайта.